logo-topp
 

Forside

Behandling

Bedrift behandling

Om meg

Kontakt

Team balanz

Bedir.no

 

 

Behandling Bedrift

Jeg er utdannet muskelterapeut og tilbyr bedrifter og organisasjoner tjenester innenfor massasje og muskelterapi. Behandlingen kan utføres i klinikken eller på deres arbeidsplass, avhengig av hva som passer dere best. Jeg har en mobil massasjebenk og tar med nødvendig utstyr til din arbeidsplass.
For mer informasjon om alternative løsninger, ta kontakt med Muskelhjelpen v/Bedir Yiyit

 

Referanse
Vi i Polar Seafood Norway AS ser fram til det ukentlige besøket av vår faste muskelterapeut. Massasjebenken blir hentet fram fra kroken, oljen kommer på plass, og ømme muskler blir massert av kyndige hender.
Polar Seafood har inngått en avtale med Muskelhjelpen om at de kommer til vår arbeidsplass og masserer et bestemt antall timer en fast dag i uken. De ansatte som er tilstede på kontoret, fordeler denne tiden mellom seg, og velger hvor man ønsker at terapeuten skal fokusere sine velgjørende krefter utfra egne behov. Denne stunden med fullstendig avkobling og målrettet massasje er med på å forebygge rygg- og nakkeproblemer hos de ansatte, og er et viktig bidrag til de ansattes trivsel på arbeidsplassen.

Phone: (+47) 69 60 98 15
Telefax: (+47) 69 60 98 01
Cellular: (+47) 41 10 51 05
www.polar-seafood.no
https://www.facebook.com/PolarSeafood

 

 

Muskelterepaut: Bedir Yiyit | Adresse: Storgt. 41, 1530 Moss | Timebestilling: 998 73 434 | E-post: post@muskelhjelpen.no